Tutorial Menaikkan Earning

Melati kuntum tumbuh melata,. Sayang merbah di pohon cemara;. Assalamualaikum mulanya kata,. Saya sembah pembuka bicara .

Hoho google je tu . Eh eh nak bagitahu sesuatu ni . Aku dah jumpa anak kucing tu . Kalau yang taktahu lagi pasal anak kucing tu baca kat sini . Mak dia bawak dorang pindah bawah mesin basuh rumah aku . Mentang mentang ada barang banyak bertelingkup kat tepi mesin basuh tu boleh lah buat port anak beranak .

Err tapi kan aku jumpa Chiko je mula mula . Aku bawak dia masuk bilik . Lepas tu aku selak selak dia , then aku nampak kutu . Geli nyewwww -.- . Aku letak dia dalam bekas sangkar arnab aku yang dah lari tu . Mengiow ngiow dia . Aku mandikan dia then mak dia nampak lepastu mak dia gigit anak dia bawak lari -.-

Okay berhenti cerita pasal anak kucing . Ni kali ni nak bagitahu cara nak menaikkan earnings iklan korang .
Tak kira lah Churp-churp ke , Says ke , Heartbeat ke , dan lain-lain . Aku guna 3 iklan ni je . So bila aku guna tips ni , ternyata aku punya earning memang naik dengan mendadak , sumpah*angkat tangan* . Bukti ? Okay tengok kat bawah ni aku printscreen :)





Click untuk gambaran yang lebih jelas .

See ? Ah dah cakap tak percaya . Says tu baru je letak . Sekejap je menaikkan ? Korang nak buat jugak ? Jom ikut tutorial ni ^_^


<center><a href="http://shah-cyber.blogspot.com/" target="_blank" onclick="window.open('http://heartbeat.my/?rid=12536');window.open
('http://www.churpchurp.com/MohdHafifuddin/share/moh-ganyang-aedes');window.open
('http://www.churpchurp.com/MohdHafifuddin/share/peroduatweckbot');window.open
('http://www.churpchurp.com/MohdHafifuddin/share/microsoftwebmatrix');window.open
('http://www.churpchurp.com/MohdHafifuddin/share/cocacola-pwtc');window.open
('http://www.churpchurp.com/MohdHafifuddin/share/pts-bongkar-rahsia-phase3');window.open('http://www.churpchurp.com/MohdHafifuddin/share/gapkids');return false;"><button>Just a click!</button></a></center>

Yang merah tu tukar dengan link champaign korang . And yang ungu tu tukar dengan ayat korang :) . Korang letak lah champaign seberapa banyak yang korang nak tapi jangan lelebih nanti orang tak suka tab berlambak-lambak . Haha . Korang letak lah code tu dekat mana-mana , atas shoutbox ke , contoh macam aku punya



See kedudukan code blog ini ? Okay tu je senang kan ? Semoga earning korang bertambah ^_^ Jangan lupa click spoiler aku gak ye ? Thanks . Assalamualaikum

Backlink : http://shah-cyber.blogspot.com/2011/11/dapatkan-earning-churp-churp-dan-saysmy.html

12 comments:

Iera Afzu said...

Pin pin. Dah lama tak blogwalking kat blog Tokpit ni. :D

Great tutorial, thanks for sharing. ^_^

ieyza afieyna said...

baik2.. akk klik apit punye,,, jgn lupe klik akk punye.. hekhek.. thanx 4 the tutorial :)

NazuerahAzhar said...

yes. apit buat jugak yee.. thx ea.

AinaGreyson said...

Akhirnya, boleh kaya mcm nie..Huhu ^^

Cik Cempaka said...

haaa...dah lama tertanya2 camner nak buat mende ni..nnt bleh la try

awesome of NAA said...

kalau kita pakai classic template macam na nk letak ?

by Shah [SC] said...

thank sbb sharing aq nye tutorial bro :)

Salam dari shah ye..tumpang lalu..nmpak nye

ade entri yg trtinggl...kalu sudi follow skali ye..jom baca:



Entri Pasal Nuffnang! : Says.my Pesaing Nuffnang!

Giveaway Shah!  : Blog SC Follower Giveaway!

Entri Blog Income  !   : 1st Cashout Says.my

Ruang Iklan Murah!   : Pakej Iklan Murah!

Anglear!ez!! said...

done klik our nuffnag..jgn lupa untuk ika k..
blogwalking here..

Ieyra SuRaYaA said...

thanks :)

! . {}NOOR HANIS{}. ! said...

HAHA ! Lucu betullah tentang anak kucing tu .. XD

eyya said...

okayyy , xberjayyaaa .
nk letak dekat every entry , dah try xboleh pun .

boleh tlg x ?

Akeyla Frr . said...

<3 misschu ~

Subscribe