Hater pertama laa ? wooow ! Panas

tngok yang nama lol tu kayh . Bukan yang atas tuh , kuikui . pertama sekali nak cakap ni . Aku excited sangat apabila lastly blog aku ada juga orang tak suka ,selama ni baca kisah orang lain yang kena kutuk ,kuikui .
Siapa kah makluk Allah yang kurang sifat ini  ? Maksud aku nama nya tak lengkap , Hahaha . kesian la , Adakah nama tarok lol ?  tak da nama yang famous lagi ke ? Selekeh gila , kalau ye pun pakai la nama budak comel ke ? or budak sakai takda otak ka ? Kan bagus . lain dari yang lain . Dia cakap dia rimas dengan blog aku ,  kuikui ,kesah ape aku . Harharhar , Maybe dia jeles kot blog dia terlampau kemas ? kalau nak blog yang rimas cakap je la . Aku boleh buat kan . Hohoho . Sedih aku dengan dia neh . Nak carik publisiti murahan laa tuh kan ? Tahu la tak famous . Huahua . Okay .kalau nak kutuk aku punn , Sila pakai ayat yang lagi power , serious aku cakap , ayat kau macam budak tak mature lagi , sikit aku tak heran , tuh jaa la aku nak cakap , aww aww , cuba try lagi yaa hater ku :D . Akhir sekali ,  sila GET A LIFE :P
pss ; Ini ip beliau . kalau jumpa kasi tahu ok IP:121.120.39.238

15 comments:

^^nu[dd]yra^^ said...

hahaha...biaser la tuh...ader sstgh manusia tuh sntia jer x puas hati ngan kesenangan org len...

mynameisapit said...

@^^nu[dd]yra^^ tu la kan , jeles :D

BeaN MorENo said...

memang lumrah haters mencari pasal

*47!k@# said...

baru lps baca entri cik bulat pasal hater dy.. =_="

cik ziqa said...

normal la tu..sabar saje laa~

mynameisapit said...

@BeaN MorENoHaha . a'ah kan . memang da lumrah agak nya

mynameisapit said...

@cik ziqa Hee . tak marah pun ,:)

mynameisapit said...

@47!@HOHO .cik bulat pun sama gak

Afzan Rahman said...

orang pengecut memang camtuh...
dah kena banyak kali dengan org camtuh...
kena sabar je la... :(

Aqeela LaEn :3 said...

eish , suka pulak org tak suka blog dia :P
lol tu cemburu tgk blog apit cantik :D

mynameisapit said...

@Afzan Rahman Hahh ,memang pengecut pun ,kalau berani letak link sendiri , hikhik

mynameisapit said...

@Aqeela LaEn :3 Haha , yelah tu kan ? cantik ke ?

Niesa said...

haha..biasa la tu..dia plak yg lebih sakit hati..pedulikan org yg ada penyakit hati cm tu..haha...bia dia lg sakit hati..

syeraheenim said...

kesianyer dak tuh hahahah
tahulah jelez kann .. tak yah lah kutuk adek apit syera niee .. heehe

budak madiha said...

suka hati la blog kt gak . dy teda hak nak komen2 . hehe

Subscribe