Saya datang lagi dengan doodle baru

arghhhh nickhun !!!
Hi .Hehehuhuhihi .Masih ingat lagi entry ini ?Ingat lagi doodle yang terlampau buruk yang aku buat tuh ?
Well aku dah cuba improve kan doodle aku tapi tetap buruk , aku paling x reti lukis kaki and tangan -.- FAILED abess .

Nak tengok ke doodle aku tuh ?Okay lek sebentar .Bak sini aku upload .Wait hah .


What do you think ?Amboii .Speaking abess .Haha .Okay tu je nak post .Bye ..

19 comments:

Syira Bieber ♥ said...

Awwww they are sucha lovely! Comel sangat ♥ :)

TRed Apple said...

LAWA GILA , APIT , AJAR AH BUAT DOODLE COMEL COMEL NIH

Faradatul Shafienaz said...

Wahhh . Tergugat iman sekejapp . HAHA . Chantekk LOL . Suke Suke .

Apit Biebs said...

@Syira Bieber ♥ Yes they are ;) Haha .Btw thanks syira for dropping by :)

Maisarah_Cy said...

comel!! Nickhun yg comel!! haha!! eh lawa la doodle

Apit Biebs said...

@TRed AppleHuhu thanks :) Nnti apit ajar

Apit Biebs said...

@Faradatul ShafienazHaha .Boleh plak tergugat iman . Huhu Thanks ROFL

Apit Biebs said...

@Maisarah_CyHaha .Nickhun comel an ?Huhu thanks

Fieqa Afieqa said...

comel lah apit ... suke2

syeraheenim said...

ouwww comelnyee.. syera suker yg last uhh cam apit jer .. hee..

ku'na said...

comel comel comel ..

ezzah said...

comeeeelllllllll !!!!! :) suka tengok doddle :) nak lukis tak reti :(

mira said...

wah , sumpah comel

Faradatul Shafienaz said...

@Apit Biebs HAHA . Buleh aje .

mierayizz said...

cantik doodles ! nnt tlog ajarkan bleh ??

Emmy Cute said...

apit saya nak amik satu tauu .. yang kecik sekali tu ,. boleh tak ?

ooo said...

Sejak bilela awk minat nickhun ..

niena witwit said...

apit sy amik yg bwh ckali tu aww !
comel !

bebyhani said...

orng take tau ^^

Subscribe