Saya cuba buat doodle tapi .....

Hey .Nak g tahu ni .Beberapa abad yang lepas aku ada cuba buat doodle . Nak tengok ? Nak .Okay kat sini aku selit kan 2 3 doodle yang aku berjaya buat dengan burukss . haha
Semua ni aku buat pakai SAI paint tool tau . Tak mahir pakai photoshop -.-

1.Mula-mula aku try buat yang perempuen ni dulu tau Buruk kan ?

2. Then torai lelaki yang bajet machoo niKonon hot leteww lepak depan pavi .Huhu .Psttt , Makin lama makin buruk kan ? Harhar
Takpo eden torai lagi .Hasil nya dapat la lelaki kat bawah ni .

3.Buruk kan ?
Actually aku cuba nak lukis diri "aku" tapi tak jadi .Kuikui . Itu lah penamat dia . Okay bye .

Jangan cuba cuba nak amek gambar2 tersebut okay ;)

19 comments:

ieyfa syifa said...

haha , lucu . but nice try . i langsung tak pandai >.<

Iera Afzu said...

eh, cantik lah. cute gitu ^_^

Apit Biebs said...

@ieyfa syifaHaha yeaa lucu gila .Haha .try ler

Apit Biebs said...

@Iera Afzu Hee thankie <3

Faradatul Shafienaz said...

Wahh . Hebad2 . Teruskan berusaha melukisnya .

cik ziqa said...

haha..cute pe..nice doodle :)

Nur Asyiqin said...

Wah..cantiklah apit. :)

eedaRAWR said...

comelnye :)

aya dayana♥ said...

comel + sweet :]

ku'na said...

cntikkk lha yg no. 3 tuu ..

apit lukis doodle guna pe?

Apit Biebs said...

@Faradatul ShafienazHaha yeke ? Thanks ;)

Apit Biebs said...

@cik ziqaEh yeke cute ? btw thanks ;)

Apit Biebs said...

@Nur AsyiqinHee thanks syiqin :D

Apit Biebs said...

@eedaRAWR yeleteww comel . ;p

Apit Biebs said...

@eedaRAWR yeleteww comel . ;p

Apit Biebs said...

@aya dayana♥hehe . thankie ;)

Apit Biebs said...

@ku'nathanks .pakai Paint SAI je

Maizatul Hamra said...

Lawa and comel laaa~!!! <3

Apit Biebs said...

@Maizatul Hamra Huhu .:)

Subscribe