Ape benda yang aku copy ? Cecitewww


Cuba korang tengok gambar kat atas ni ? Boleh nampak tak ?.

Okay aku tak tahu la memang dia yang tulis or ada orang menyamar jadi dia .Aku walk balik kat blog dia . Nak tanya dia ape benda yg aku copy .Tapi blog dia aku tak jumpa shoutbox , so aku terpaksa la tulis kat sini . Biar semua tahu . Puas hati ?

Okay Cik Fatin Maria , ape benda yang saya copy ? Yaa memang aku benci copycat .Siapa tak benci copycat kan ?

Sekarang ape benda yang aku copy ? Tutorial ? Hey .Please okay .Kalau tutorial tuh bukan dari aku , Aku memang credit dekat tuan dia okay .Tak percaya kau pergi la tngok tutorial aku tuh ,
Jangan cakap engkau tak jumpa sudah . Memang makan penyepak .

Lagi satu .Kenapa perlu selit kan ayat yang muka aku macam boo ?Awak jeles kan saya ensem ? Huh .Kesah pulak . Get a life please .

Aku memang nak tahu pebenda yang aku copy . Kalau kau kasi tahu benda yang aku copy tuh aku leh padam balek okay . tak perlu macam bagus .

Update !

Adek fatin maria iaitu fatin masyarah kot kalau tak silap ,cakap bukan kakak dia yang tulis .
Okay la kalau macam tuh .Maybe ada orang guna nama dan link blog dia kan ? :)

:156:

11 comments:

starcandy♥ said...

sabor jela, blogger skg suka kecoh.

zulain said...

Lol, just chill ! Take a deep breath and let it go yaw :D

nurul atiqah said...

ala, biasa la. orang ramai benci dekat blogger yang famous+glamour+popular and so on. dia jeles kut. :D

ainin _farah said...

i think , ur bl0g m0re better than her ,. :)

Apit Biebs said...

@starcandy♥ Haha yeaah .Kecoh gila

Apit Biebs said...

@zulainI will ;) Haha LMAO

Apit Biebs said...

@nurul atiqah Harhar .Betul tuh . :)

Apit Biebs said...

@ainin _farahHee thankie ;)

MeeRa said...

apit!!
meera knal dea!
dea pon copy meera nyer blog!
sbr je la..

Apit Biebs said...

@MeeRaOh really ?Sungguh x sangka -.-

aya dayana♥ said...

sabar je la dik.orang tu jelez tgok belog dik yg ciut niy

Subscribe