Tutor ;Double cursor (Change at link etc)

 creds ; jeera
Okay tutor lagi . Tak payah buang masa la .Request by nurulfatihahh and nadjmi .
Benda ni dia boleh buat kat mane-mane .Nak cursor tukar masa kat image boleh .Dekat link boleh .Dekat body , sidebar . Jom aku ajar cara dia .

Korang copy code ni tau*copy lewww
cursor:url("Url cursor comel awak"),default; filter: none; text-decoration: none;
Then paste dekat bawah
a:link {
body {
a img {
  • Tukar Url cursor comel awak dengan url cursor korang
and banyak lagi .Ikut suka hati korang la ea ?Haha .tu je .Senang kan ? Okay bye .

10 comments:

Marshallow Girl said...

ermmmm . apit,yg apit ckap"then paste dekat bawah" tuh . acha xpham lerw . hehe . peace .

Apit Biebs said...

@Marshallow Girlthanks comment dear :) maksud dia awak leh letak code tuh kat bawah a:link ke ,a:img ke .or a:hover . ikut mane yng awak suka la

Feeka-Chan said...

Thanks apit bagy tuto ni!! Sayang awak! Ngee ngee terlebey sudaa! Anyway.. Thanks verryyyy much much!!!

faraezaty said...

mksih :) saye pakai tuto ney ^^

~Sarah Bieber~ said...

laa , die tak tukar pun dekat link ? ):

Acha Swifties said...

hummm . time kaseh dear .

Nrhzqh said...

Apit nak tanya ni, saya cari code a img { tak jumpa pun. Semua dh jadi cuma code tu je tk jumps.

A Little Girl said...

yeayy ! Thanks for the tuto . Dah jadik .

jeera said...

Thanks for the credit =) xx

Haniputeri said...

Kenapa saya buat tak jadi? Bila hover-kan dekat image jea jadi :3

Subscribe