+3000 Thanks guys !

Assalamualaikum semua . Pa habaq ? Yeah aku dah merdeka Yehuu jangan jelly okay ! Hehe SPM belum abis lagi --'

Anyway aku pening lah nak pilih course apa untuk tahun depan . Patut pilih perdagangan ataupun sastera ?
Mak aku cakap sastera macam penulisan ehh ? Aku tak suka menulis tapi suka menaip --' Macam mana tu ?

Kawan aku haritu beli tepung banyak gila --' Konon nak main baling-baling . Seriously membazir weh . Kau  bagi aku lagi baik . Boleh buat cekodok ikan bilis . Lagi sedap , perut pun kenyang kan kan ? Haha

Oh lupa lupa , back to the topic . Aku pun takthu followers dah 3004 . Aku amat bersyukur , ececeh , actually gembira sangat . Bukan nak kata aku kejar followers lah kan , tapi orang dah followed tak kan la kita tak menghargai kan .



Dulu aku pun guna follow back tu . Ye aku mengaku . Muahaha dulu jeles dengan mereka yang ada follower banyak . So sekarang bagi aku 3000 followers dah cukup memuaskan dan membanggakan aku :)

Berapa lama kot eh aku dah blogging ? Seingat aku hampir satu tahun sebab mula bulan Oktober atau September 2010 macam tu . Tapi bagi aku Lyssasecret memang terbaik , skejap saja followers dia menaik . Macam -_- Hahaa sebenarnya jeles . Hehe


Thanks ye kepada Nida kerana menjadi followers yang ke 3000 , link blog dia takdapat nak jejak --' Nanti aku bagi korang freebies doodle muslimah ye . Just kepala -,- Colourful dan juga doodle emoticon . Kalau korang taknak takpe lah ;D

Btw terima kasih ye Nazurah tolong printscreen kan follower box tu . Huhu till then , assalamualaikum :)

Jangan lupa click iklan heartbeat , nuffnang dengan churpchurp dekat sidebar tu tau ! hehe thanks

 

8 comments:

syeraheenim said...

waah congrats adek :L

Faqihah Husni said...

Muahaha! Nak unfollow. Nak jadi follower ke 4000 lah. Hahaha. Tipu je.

ila said...

saya salah satunya follower anda.


dah nk spm.seram2.huhu

Wani said...

uwaaaaaa. tahniah :)

Akeyla Frr . said...

HEEE :D Apitt , misschuuu

Meya Lolipop ♥ said...

meya cadang apit pilih sastera. best woo kelas sastera. semua bnyak menulis. hee

Amalina said...

Sastera much better. Pure Science taknak? Hehe. Congrats, akak jealous ni;p

DoodleLicious said...

wowww,,ramai giler..

jelez ahh

Subscribe