Oktober --'

 

  Assalamualaikum semua :) Heyya heyyo --' Dah masuk bulan Oktober kan . Hoho birthday mak aku dengan adik aku pun dalam bulan Oktober .Emm

Untunglahkan .Tapi bagi yang berumur 15 .Oktober ialah mimpi ngeri mereka .Hoho bunyik nak seram je . Dekat fb tadi dah lah heboh dengan ulik mayang , meremang segala bulu . Haha

So aku taknak cakap panjang , biar gambar di bawah yang menerangkan segala-galanya.
Nampak kan GIF dia ? Haha kewl kan ? Doodle tu buat sendiri :) Lepas PMR nanti aku nak buat contest lah . Hehe thats all . Jangan lupa click nuffnang dengan heartbeat tau ! Nanti cash out boleh buat hadiah contest . Hehe .Assalamualaikum and selamat malam :)

9 comments:

Nadiya Kyrie said...

apit . comel la doodle tu <3 guna sai ke ?

Fiqah Yassin said...

tok pit nanti pmr kan? hehe, gud luck ya ;D

ieyza afieyna said...

gudluck pmr nnti..:)

do the best..

merahitujambu said...

byk ke kerja tu

Atiqah Wadiah said...

best of lux adik :)

Sanam said...

super lovely blog :)

Day By Diva
Day By Diva

Cik Humaira.. said...

PMR dah hbis.. :)

nick dot anis said...

anyway...i love oct...my befday..hehe

..cik gugu.. said...

cumil~~

Subscribe