Gua terkena prank ! Ciss


Assalamualaikum dan selamat pagi . Ye memang pagi pun . Sekarang pukul 3.22 . Apahal gua selalu update pepagi buta eh ? -_- Okay itu menjadi tanda tanya , LOL .

Ni nak cakap kenal tak Fyy Feena ? Tak kan tak kenal kot ? Hell-ooo world ? Dia tu budak hot k . Muehehe . Sebok cakap Apit Bieber famous . Sejak bila mak gua kawin dengan ayah JB tu ? Haha puihh xD Kalau kawin okay gak . Wa dapat curi semua supra si JB tu . Muahaha ;D

So haritu dia minta no telepon gua . Haha gua bagi ler . Pantang okay . Hehe . Then dia cakap dia guna Celcom , Ekeleh bro . Pa barang an celcom  ? Haha gua memang anti pengguna celcom >.< Pengguna je okay . Pihak celcom company gua tak anti k . Kang tak pasal-pasal gua kena saman --' 

So cerita bermula dari sini*copy

She : hoi , kow pewhal kaco2 awek akuw??

Okay dari sini wa dah agak dia ni skema . Sebenarnya gua ingat dia budak rempit . Haha tang mana dapat no aku ntah --' Korang boleh baca tak ayat dia tu ? Okay gua translate ke BM . 'hoi,kau apahal kacau-kacau awek aku' . And me dengan gentle balas

Me : Kau sapa ?

Gentle lah sangat kan . Haha puih ;p Yelah malas nak layan orang tak dikenali ;b Lepas tu dia balas

She : Ko jgan buad xknal akuw ekh??kow dah kaco awek akuw...

Bahagian ni gua sedikit bebulu . Haha ada ke patut dia tuduh gua buat-buat tak kenal dia >.< Dah nombor phone pun takde save , lepas tu ttiba serang gua ikut suka dia . Dah tu tuduh gua kacau awek dia lak tu . Tahu la gua ni comel . Hahah haktuihh . Amek kau kahak hijau setepek . Okay then gua reply 

Me : sapa awek kau . kau cakap . aku tak kacau der .

Huhu gangster kan gua --' Sila paham ayat tu bebetul k . Maksud aku 'Siapakah awek kamu ? Kamu cakap pada ku , tidak akan ku kacau awek mu lagi selepas ini' Okay paham kan ? -_- haha gua pun lupa nak bubuh  question mark ,

Kemudian dia call , handphone battery takda boleh pulak dia call --' .Gua charge jap an . Lekluu gua kata dalam hati , huhu . Gua on phone , 16 misscall kot ,lepas tu dia call . Gua agak cuak kt situ*jujur ni . Gua watlek jap . Betul kan suara konon macho lah kan . Haha lepas tu dia cakap

She : Hello . Eh sorry tadi pakwe aku yang message kau , bla bla bla
Me : Oh sapa ni ? Suara macam kenal ? *Gua cuba megingati suara tu . Sumpah suara dia sama macam kawan gua an
She : Kau tak kan kenal aku punya
Me : Cakap lah ni siapa ?
She : Ni SAFEENA .... 
Me (troll face sebentar) lepas tu senyum kambing sensorang
She : KAHKAHKAHKAHKAHKAHKAH !

Gua dah macam ni --> =OO=  . Macam tonyok angry bird kan ?*cik epal punya ayat
Hoho penat gua hafal dialog tu dalam hotak ni . Siyez wa cakap lu . gua geram beb , haha ! ciss 
So ni gua nak balas dendam , haha , jom serang blog budak hot tu !


Hah ambek engkau . Pueh ati den xD . Kehkeh . Assalamualaikum
p/s : dalam entry ni apahal aku tetiba jadi rempitz ? lolol

gua nak mintak tolong . gua masuk satu contest ni . so korang tolong eh ? plishh



6 comments:

Si Manis Butterfly said...

cian nye....kene sound dgn bf die yg garang tp xdela garang sgt2 pun...huhuhu.....
ayat2 awk mmg cool la.....
dieba like......:P

Aqeela LaEn :3 said...

ahaha XD liked gambar Apit :)

Han Hanan said...

nasib laa :P

nick dot anis said...

hihi sweet

Nur Atikah said...

untunglahhh comel kan . ahha :D

Eyra Arezmie said...

Cis! Terasa kot. Suke2 jek dye bnci owg yg pkai celcom. Sy lah tuh.

Sian dye dah terkono :P

Subscribe