Tag Dari Syiqin Dan Kisah Trial

Assalamualaikum . Okay tadi trial bukan senang =,=  Haha apekehe ttiba cita pasal trial ni . Orang nak cerita
pasal tag si Syiqin nihh . Hehee .

Ehh biar aku habis kan kesah trial aku dulu . Okay semalam Bm Kertas 1 dengan Kertas 2 . Dua-dua boleh tahan . Tapi harini BI paper 2 agak susah kerana lain yang aku hafal , lain yang keluar . Aku hafal theme dengan character dia , yang keluar lesson/moral values .

So adik-adik semua . Ececeh .Macam penceramah .Hehe . Sorry lah kalau korang tak suka ceramah free xD
kihkihh ,okay disini yee , kalau kita nak jawab tu biar baca semua . Jangan main teka2 je okay sebab mana-mana soalan boleh keluar . Haha . Akibatnye last minute baru nak ingat balik apa moral value dia =,='

Lepas tu aku nak buat tag . Okay ini soalan dia
1. Nama penuh ? :D Klau boleh kasi nickname sekali ye.
2. Kenapa ambil tag ni ?
3. Umur berapa ? And, tinggal kat mana ? :D
4. Bagi 3 cerita kegemaran awak boleh ?
5. Apa pendapat awak tentang Syiqin dengan blog Syiqin ?
6. Awak selalu online ke, jarang online ?

Jawapan
1.Mohd Hafifuddin bin Rusdi*siapa kawan sekolah aku p heboh2 kan kt sekolah nama bapak aku siaplah xD. Nickname Apit
2.Sesaja dan tengah bosan :)
3.Umur 15 tinggal dekat Mantin,Seremban
4.Naruto , Paul , Megamind
5.Selalu , tapi minggu ni jarang sikit sebab ada trial . Tehee

Baidewehh , ini banner dia :)


Syiqin memang terer buat banner :)) Hehee 

Okay esok aku paper Math and lagi satu aku lupa . Jadual aku pun dah hilang ntah kemana , harhar
Doakan aku k ? Dahh lah Math aku lemah . Mati aku besok . =,= Kbyee

2 comments:

Syiqin said...

Thanks you <333

Aida Farzana said...

yup..trial mmg agak susah...pening gak mse nak jawab tu..:)

Subscribe