CONTEST I LOVE DOMOKUN

Assalamualaikum , hi hi :D . Korang sihat ? Puasa tak harini xD Haha . Dah 4 hari kita menjalan kan ibadah puasa . Tehee .

So harini aku ada join satu contest . Tengok banner pun dah tahu kan . Arghh  rasa nak gigit je binatang warna cekelat ni ! XD Comel gila ! RAWR :DD hahaa . Nasib baik puasa . Hee .

So contest ni dianjurkan oleh farah and khalida amira

Ini syarat contest dorang : 
Before that sebab aku suka domokun ialah
-sebab dorang comel gila . aku suka warna badan dorang xD sama dengan aku , warna cokelat :D hahaa
-mulut dorang , nganga je . sngat comel okengg !

SYARAT2 PENYERTAAN
Follow blog di bawah:
LIKE page >> INI
  Buat entry bertajuk " CONTEST I LOVE DOMOKUN "  & tempek banner di atas di dalam entry n sidebar
Dalam entry, korang tulis 2 sbb korang suke DOMOKUN 
Tag 3 org kwn korang n make sure dorang tahu
Hantar link entry korng kt bhgian komen neyh :) DONE !
Okay cukup semua syarat kan ? Cuma tinggal tag je . Okay ini 3 orang aku nak tag
- dayah
- eyra
- kak eysha

Okay thats all . Hadiahnye boleh tngok di blog penganjur contest :) Wish me luck okayy :)

4 comments:

tyqah said...

just 2 je sbb erk ?

Apit Biebs said...

yup tu je lah

Memey Baharom said...

comellll wowwwww blog nie . suke . auuuwww . tergoda .

Apit Biebs said...

@Memey Baharom hahaa . yelah tu :D

Subscribe