tutorial jquery top button

Assalamualaikum , dah dua tiga orang bertanya mcam mana aku buat top button mcam tuhh . Act , code ni asal dari tumbr kot . Dulu aku penah pasang kat tumblr aku . Ada warna-warni , But aku dah lupa website tuh ,
So time aku wall to wall dengan haziqah kt fb . Dia yg kasi aku code tuh . Dahh2 , jangan merepek lagi .
Korang just paste kan code ni kat html javascript ,
<noscript></noscript><!-- --><script type="text/javascript" src="http://www.freewebs.com/p.js"></script><script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js"></script>

<script type="text/javascript" src="scrolltopcontrol.js">


/***********************************************
* Originally by dynamicdrive.com
* Removal of credits shall result to report and suspension of account
***********************************************/

</script>

<script type="text/javascript" src="http://selenagomezluv.webs.com/Scroll%20to%20top.txt"></script>

Thats all . Btw ramai yg pakai template classic kan ? Aku pun pakai kt blog baru aku , huhuu .Link dirahsia kan . Kbyee
p/s : kalau tak jadi kasi tahu k

11 comments:

ieyfa syifa said...

jadi la. thanx :)

ku'na said...

jadi jugak . tq :]

Sarah Bieber said...

Thanks a lot Apit :) x

syamim ;D said...

Tapi kalau nak tukar gmbr top tu boleh tak?

Dorky Guy said...

paste kat before </body> atau </html> kat edit html pon boleh. lagi better kot. sebab dia load script ni last skali jadi lebih cepat blog korang load.

Iklil Gantz said...

ty.

anyMan KaWaii said...

trimas yaw. Superb coOl ~

wasmelowkun said...

woah i'ts done laa btw thanks!

Saida :D said...

done :)

Atiqah Mu'az♥ said...

Kalau nk tukar gmbar lain mcm mana ? :)

masz said...

tengz A P I T..!

Subscribe