tutorial tukar warna highlight

Assalamualaikum , dah lama tak buat tutorial , tutorial ni mungkin sedikit ketinggalan ye adik-2 , so diatas permintaan seorang kawan di facebook , aku buat lahh , 

okay mula-mula korang pergi kat edit html , tak payah tick expands widget k , 
then cari code ni  k .

a:link {

then paste kat code ni atas code a:link { tadi k
::-moz-selection {
background:#48C1C1;
color:#000000;
}

::selection {
background:#48C1C1;
color:#000000;
}

okay ?yg warna merah dan warna biru tu boleh tukar dengan warna yg korang nk kat sini k . thats all .bye

1 comment:

eyka tsk said...

jadi ponn .. tnx for that tutorial :)

Subscribe