Tersangat lah bosan (free time)


Assalamualaikum and hye . Eh blog siapa yg warna kuning ni? Sakit mata bhai tngok blog dia ni .Huhu
Blog diary yang koyak takleh nak plaster balek ni dah bertukar kulit kan . Saje je edit .Bosan gila .

Actually bosan dah main blog ni .So aku nak padam blog ni tau .So sorry kalau korang nak carik tutorial tapi tak jumpa .

Okay aku tipu . Bhahaha .Bosan gila cuti ni . Tak tahu nak pergi mana . Bangun ,makan,tidur . Tak lupa gak online sekali .Haha :D Eh korang tak g mana2 ke cuti ni ? Nak ikut boleh ? hee .

Aku rasa nak buat tutorial lah .Lama dah tak buat tutorial . Haha .Tapi tak tahu nak buat tutorial apa .So kalau korang nak suruh aku buat apa-apa comment dekat entry ni okay . 

Till then , bye

10 comments:

LalaFhotograpfy said...

mcm mna bwt cursors cm tu ?

She's Gee said...

hurrmmm jap nak pikir..

nurulsyaheera :) said...

apit ! mmbe nk kenal , haha xD

Apit Biebs said...

@LalaFhotograpfyOkay dah post dah code misai tuh

Apit Biebs said...

@nurulsyaheera :)Haha ?Sengal :DD

techikk said...

apit , tau tk cane nuk buad header mcam blog dea nyh ( http://dunia-tyra.blogspot.com ) yg awan awan tuu , klau tau tlong buad tuto . oke thenks

Maizatul Hamra said...

Kasiklah tips2 buat blog comel mcm ni :D

SyeRa ◕‿◕ said...

macam mane nak tukar perkataan home kpd icon comel utk denim ??

LalaFhotograpfy said...

mana ? tak de pun :)

Apit Biebs said...

dah buat dah tapi post tuh dah padam coz tuan cursor tuh marah kot ?kalau nak tanya tuan dia dulu : http://preciousgirl99.blogspot.com/

Subscribe