Happy Eid ul-Fitr guys!


Assalamualaikum semua! Apa khabar? Baik? Dah lama blog ni tak di update. Bukan setakat berhabuk je, berdebu, bersawang sekali. Mesti korang ingat ''Apit ni mana? Hidup lama ke idok, kalau dah mati mana kubur dia, kalau hidup kenapa tak di updatenya blog ni?'' Kan? Betul tak korang fikir macam tu? Ergh tak? ................ *bunyi cengkerik* Takpalah..... Sebenarnya semangat blogging dah semakin kureng. Heh but my Twitter 24/7 aktif. Hahahaha


So how's life people? Apit nak ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin. Minta maaf sekiranya ada kata kata yang pernah Apit gunakan dalam blog ni telah menghiris, mencincang hati kau orang. Minta maaf sangat sangat. Just to let you know, semua itu spontan. Tak pernah ada niat nak buat kau orang terasa hati. 

Okay dah cukuplah tu minta maaf. Eh, kau orang raya mana this year? Apit balik Port Dickson je. Kau orang setuju tak kalau Apit cakap raya tahun ni bosan? Siapa yang setuju tu, nah duit raya *hulur doploh sen* and kepada yang tidak setuju, jangan bersedih hati, nah duit raya *hulur soploh ringgit* Eh jap, duit raya Apit mana?!! Kau orang tak reti nak hulur-hulur ke? Hahaha gurau je.

Dahlah. Nak pergi beraya. Kau orang nak ikut? Jom. ;)


Follow me on Twitter - https://twitter.com/apitrusdi

8 comments:

fatin nabillah :) said...

Selamat Hari Raya :)

Apit said...

@fatin nabillah :) Selamat Hari Raya Aidilfitri to you too. :)

N.A.D (96) said...

at last. merasa nak baca blog ni. :)
btw, selamat hari raya sekali lg .

Rayen said...

Selamat hari raya wow pink hehe ... :D

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

http://wisataoutboundmalang.com/

http://www.nolimitadventure.com/

amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

Anonymous said...

Informative article, just what I needed.

My web site studiolinkedvst@gmail.com

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Subscribe