Header for Joycelin

Selamat malam . Entry memalam buta . Hoho mesti dah baca kan title tu ? Joy tak main fb so bagi header dia kat sini je k . Ni blog dia . Dia mintak header cute kot kalau tak silap . Warna pink , grey and white . And curl font . So header yang aku buat jadi macam ni :



http://2.bp.blogspot.com/-tLnmwjjAoOQ/Tn382ak567I/AAAAAAAAApM/DIecKPhXt6U/s640/joyheade2.png

Buruk ? Tahu aku tak tahu sangat buat header ni . Ni je aku mampu buat . Sorry Joy kalau warna terlalu terang dan terlalu banyak pink , maybe dia nak drawing doodle tapi aku teramik cute doodle . adehh . haha . Doodle credit ribbonheart dari deviart. Ada watermark dekat doodle tu lagi k :) 

Seriously ngantuk gila ni weh . K lah bye . Assalamualaikum

3 comments:

Memey Baharom said...

alaaa. memey nak jugakk header . hiihih

CynthiaShin 欣倪♥ said...

Comelnya header ni , pinky pula to (:

Minn said...

Comelcomel :)

Subscribe