Freebies Cute Header

Assalamualaikum ♥ ,
 sila lah jawab ye . Tak jawab dapat dosa . Bagi yang jawab tu bagus lah . Hoho . Hah kan aku dah cakap korang . Aku mesti hapdate tetengah malam . Maybe dalam kes ni saka aku kot yang bersalah . --' Syirik-syirik .

Bagi aku waktu tengah malam best . Tengah bosan baru boleh hapdate , ye dak ? Sapa setuju gigit button keyboard sekarang ! Lagi satu waktu tengah malam ni tenang . Takda gangguan selain suara perempuan mengilai #sherem nih .

Oh okay okay . Waktu malam juga amat bosan so aku bercadang nak bagi korang 'satu' header . Jenis cute . Pemilihan warna lebih kepada pink . Sebab pink cute >.< Sapa setuju ? Bagus kita team , sep sikit !

Aku buat dua jenis tau ! Bersambung dengan tidak bersambung . Terpulang kepada korang nak guna yang mana   . Doodle diambil dari ribbonheart . Dekat deviart .

Size 760 x 464 . Bersambung 


http://2.bp.blogspot.com/-IYLMzh_54ms/Tn9MwhTIBDI/AAAAAAAAApU/lB3a6gSmmzU/s400/freebiesheadersambung.png


Size 760 x 464 . Tidak Bersambung  


http://4.bp.blogspot.com/-h2RKyHUefvI/Tn9MvGQlkBI/AAAAAAAAApQ/nFPMxvFmpqY/s400/freebiescutrheader.png

Dua-dua jenis yang sama . Takda beza pun . Cari lah perbezaan kalau ada and aku bagi kau 5 hengget . ;D

Lagi satu kalau dah amik , bagi ler seclick dua Like lepastu click iklan kat sidebar tu ye . Thankyou . Nak lagi header ? Hehe akan datang lagi banyak so stay tuned ! Assalamualaikum and good night 

#esok ada perhimpunan ! ><


27 comments:

Amalina said...

Untunglah dia boleh buat header byk dalam sehari xD

Apit said...

@Amalinahaha satu heder je pun .. lain tu main hue saturation je ;D

Ain Fadhilah said...

perbezaan dia bersambung dan tak bersambung >< nak 5 ringggit ;p

noorcahaya said...

satu jenis besambung , satu lagi tak . bak sini 5 hengget . hohohoh

Nur Fadzzureen said...

Satu bersambung satu tak bersambung. Nak 5 hengget ;D Hihihihi

Farah Hanis said...

laaaa, kenapa tak suka ada perhimpunan? best lerr :D

ieyza afieyna said...

comeyl nye...

Emmy Cute said...

amik satuu

O.o Miss PENDEK o.O said...

Take one ! Ouch , comel :D

lurvera said...

mnx 1 yaa n cantik header nie...
:)

Safwan Germanotta said...

eleh senang gler la nak buat header niyh ...asal adew photoscape nan gimp2 sudah la..huhu

♥Gadis Blogger♥ said...

sayer ambik satu yer..

FiHa said...

nak 1 !
muley ?
nak jgk hehe

aTuL oSaKa said...

bezanyer yg ats pekat sikit ,, yg bawah cair sikit .. =)

Mien Minnie said...

Amik stu yep. hihi

shaz's wany said...

hihi , lawa leww . nak satuu ;)

Miss A said...

take it >.<

Zuhairah Zainuddin said...

saya ambil :)

iloveyouu :) said...

amik satu ehh ? thankies :)

cikpkahh said...

ambik 1 yer, ? thanks

Nang Rukainah said...

ambil 1 yer, ? thanks ~

Aennku, said...

Akak ambil satu header yang omeyy ni. Hihi. Terima kasih Apit :)

Aennku, said...

Akak ambil satu :)

Fyda Moshimoshi said...

comelnye..sy amik 1 k :)

Fathin Nur Navilla Muhammad said...

Ambik 1 yaa.. TQ

hanis shahira said...

amik satu ok thanks a lot

☻Cik N!sya Sch3wlala™☻ said...

sy amek! ;) but ape bezanya bersambung dgn tak ye?

Subscribe