Malas nak cita , hikhik

HOLO people , haha dah tercurik trademark fatin plak . kihkih , korang sihat ? Lagi 3 hari puasa akan tamat dan Aidilfitri akan menjelang , so macam mana dengan persiapan korang ? Semua okay ? Bagus lah kalau okay ,Erk lg satu kasi lah alamat korang , nak dtang nanti , hihi , but make sure korang ada buat kuih almond london ye , almond paris tak diterima , Samperit@samparit pun sama #hanan terase ke , haha

Btw hari jumaat haritu handphone aku kena rampas lahh --' Aku bawa sebab nak tangkap gambar , nak buat kenang kenangan , ececeh ,last day before raya pun nak buat sportcheck ke !  haha ,  tiba-tiba je ada sportcheck =,=  tahu-tahu je kan . ni mesti ada letak spy dikalangan pelajar , pffftt , aku jumpa siap lah*bajet gangsta ,haha , serious masa pengawas datang kelas masa tu aku dah menggelabah tahap bangunan KLCC -,- terus aku masuk kan handphone dalam seluar#jangan marah ye erma , lepas tu jenjalan satu sekolah --, lastly kena rampas jugak , haha nyesal gila , melayang RM10 aku , Heh , handphone murah pun nak rampas ke -,- lain la aku pakai blacberry ke iphone ke  ,

 Lepas tu masa balik orang main baling tepung la , main gold dust lah, yang tak boleh blah main mercun , kesian aunty yg parking motor tu , terperanjat beruk dia , haha mana tak nye , budak-2 baling mercun dekat je dengan dia , tercarut terkeluar bahasa dia , ahah aku pun takpaham , Lepas tu aku masuk pejabat nak amek handphone , kena tunggu cikgu tu berborak dengan puan pengetua ,hampir sejam kot -,- tapi aku jumpa budak nih lah , handphone dia pun kena rampas , kan dy** ? hihi ,

Lupa nak cerita sekolah aku bagi seorang pelajar RM1 sorang , Konon moto Satu murid Satu Ringgit --' Haha , Sekolah kau ado ? *bangga sat , Err weh , cuti raya seminggu je eh ? Aku ingat sebulan , yelah kan , masa aku darjah 6 dulu sebulan kot aku cuti --. Sekrang seminggu je lepas tu belajar balik , Nyebok je kan Mrs PMR tu , bak kata seorang kawan di fb , haha

Eh tadi family kita pergi shopping lah , ahh aku tertido , duduk rumah sorang-2 , yeahh baju raya purple lah tahun ni ;3 hikhok . Abang aku dia ada beli kan aku baju domo masa dia hangout tadi , Baju domo purple tu comel wehh , Untunglah kan ==' hahaa tq ye , ;p

Err ada orang tnya aku macam mana nak buat link hover background , lepas raya nak buat tutorial ke  atau sebelum raya ? Malas nyeee --' hihi , Nanti aku free aku buat ye :)  Itu je lah nak bagitahu , Assalamualaikum




gambar kat atas ni animation , hihi , click la 
#SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN;) SEGALA SALAH DAN SILAP HARAP DIMAAFKAN :)

7 comments:

AMIRARIZAL said...

Whoa, warna ungu baju Melayu?

HIKHIOK , sama :P

Apit said...

@AMIRARIZALEh sama ke ? Untunglahh ;D

Faqihah Husni said...

Waah! Cantik gambar animate tu. I LOIKE

Sarah Bieber said...

Samalah baju warna ungu lah.hi-20 !
Hahah ;D

Akeyla Frr . said...

walawehh ;D Hebatt Apitt . Hihi , Happy Eid Day Hafifuddin :) Hihihihi . Purple ? Samaaaa lah kitaaa ^^

cik pelangi said...

selamat hari raye jugak ^^,

Hanis said...

Whoa, mcm mana boleh buat flash. Lawa :D

Subscribe