TEMPAHAN DIBUKA !

Assalamualaikum korang .hee .Wehh dah berapa lama aku tak update ? Dari bulan June kan ? Haha .Lama gila kot ? Haishh . Tak abes -abes kot . Dari walling dengan Cik Izyan tadi sampai lahh sekarang -,- Haha !

Okayy . Nehh nak bagitahu neh , aku dahh bukak tempahan edit blog .Haha ? Tau dakk sebab pa ? Sebab nak topup duet takda aihh =,= . Menyedihh kan wehh :'( Nak topup 3rm pun susah nak carik -,- Sampai nak curik duit tabung adek aku yang bernilai 1.50 sen . Haha . Dia baru nak belajar menabung , okayy lah tuh kan :D

Jupp . Dengar sini . aku edit tak lahh lawa mana wehh . So sorry lah kalau aku edit korang tak suka . Sekarang neh ramai orang komplen-komplen bila orang edit blog dia tak lawa .Kat fb ramai kot post pasal benda neh . So aku kat sini awal-awal nak mintk maaf . One more thing ,aku terima tempahan doodle gak k .

Ini list dan harga dia .

Edit full blog termasuk header - RM5
Edit blog sahaja - RM3
Header - RM3 .
Doodle request - RM2  , couple RM3
Sidebar image also diterima ,

Segala tempahan boleh dilakukan kat facebook .Click sini kalau nak ke facebook aku .Inbox k .
Tuhh je okay , list blog yg aku edit aku tak pamer kan kat sini .
Kalau nak tngok doodle click kat sini  http://doodlecute.tumblr.com/ 
That's all . kbyee .

1 comment:

Subscribe