Saya dah tukar header

Hi .Blog ni da bertukar header . Da berapa zaman ntah aku tak tukar , Huhu .Malas nak buat .
And aku da belajar beberapa benda baru tentang photoshop ;)

Cuba tengok footer aku .Ada macam effect lantunan kan ? hee ;) Lagi satu aku belajar buat dalam text tu ada background ;) Pakai cara senang je . Dulu puas mencari tutorial letak background dalam text without using paint bucket .Sekarang aku buat tak yah pakai paint bucket punn ;P

So dulu header aku yang niSiap ada gambar incik bieber disitu ye . Simple gila kan ? Tulis Apit Bieber pastu letak gambar abang saya tuh . *Masa ni bodo lagi ye dalam main photoshop ni .

Then tadi saya cuba buat header baru so terhasil la yang ni
Amacam ?Psstt .Siap letak gambar sendiri okay .Sungguh bajet machoo .Well gambar incik Bieber tiada dalam header kali ni .Ingat nak letak gambar dia tadi .Boleh duet duet .Bhahaha .
Takpe .Meaning tetap sama .Im stuck ? Erkk .Apa tuhh ? Maksud nye saya tersangkut .Harhar .Tak leh blah .Amek sempena lagu stuck in moment . Suka lagu tuuuuuuuuuuuu

And that strawberry i took from choco*goodies .
! Okay tuh je bye
:156:

6 comments:

Nur Asyiqin said...

Cantik :)

♥ syafiqah sanusi ♥ said...

Cantik ;) Comel pulak tuu. Hee.

cik mieza said...

cute ok even xde jb ... hehehe

Una said...

comel.. ;) buatkan satu leh?hehehe

Apit Biebs said...

@cik miezaHee .A'ah kan ?

Apit Biebs said...

@UnaHee thanks , Boleh kot ?

Subscribe