tutorial #26 : jquery-accordian-tab-menu

Lame gila aku tak update ,mesti korang rindu kan ? Haishh , sila mengaku
Okay okay , berhenti merepek meraban , tutorial yg ni lain sikit tau dari tab menu accordion yg mula2 tuh , ini yg jenis apit pakai sekarang ,
:face69: By the way tutorial yang ni meimei yg request , tengah batuk ni doh ,
Okay kalau nk tahu mcam mane nak buat tengok kat sini:99:

http://nananitchiepie.blogspot.com/2011/03/tutor-jquery-accordian-tab-menu.html

Hahah , Mula2 ayat mcam nak buat je , malas la pulak , just tngok ja tutorial nana tu okay ? :face56:

5 comments:

Memey said...

thanks apit ^_____^

pinky said...

thanks..

intan_shakirah92 said...

alah...xleh buka la....tuan pnya blog ni mungkin dah privatekan....

intan_shakirah92 said...

alah...x leh buka la blog dia ni....

intan_shakirah92 said...

tq.....

Subscribe