happy birthday JUSTIN BIEBER

(ketika menyambut birthday yg ke 16 bersama Kobe Bryant)
hey bieber , i was here wishing for your birthday ! so buy me a car please ! HAHA . ok . selamat hari jadi ok ! aku nk bagi tahu ni ,birthday dia ni 01.03.1994 .so bermaksud today laa kan ? and more thing that making me kembang semangkuk ni , justin bieber lahir same bulan dengan aku tau ! aku 19.03.1996 , HAHA ,*sengaja nk dedah kan birthday supaya dapat hadiah * !HAHA .kejap kejap ,lupa pulak ,aku nk nasihat kau sikit . hopefully suara kau tak tukar jadi serak k sebab kau da besar ,kalau suara kau bertukar jugak ,serta merta aku reject kau daripada list aku ! haha !
ps : adik aku yg inform birthday dye ni , HAHA

3 comments:

SheNn said...

Happy 17 Justin !! hehe

apitrawrr said...

taknk wish kan untuk apit sekali ke ?HAHA ,jk XD

Teyhaa Bee :) said...

brithday kte 4 march! anyway Happy Brithday dude.

Subscribe