CONTEST BLOGKU MENAWAN KALBU BY ASKAR PINK & AMALINA.


Assalamualaikum . I've been tagged by Eka . Pemilik Askar Pink yang pemewss tu . Tadi baru tahu bila blogwalking . Bar nampak kena tagged -.- Haha .

So contest diadakan oleh AskarPink dengan Amalina Story . Ramai nye yang join :O Haha LOL .
Taktahu nak cakap apa -_- Haha hadiah pun best ! Korang wajib join ^^

Now aku nak tag siapa eh ? Okay dua orang kat bawah ni lah yang jadi mangsa ! Mwahaha




Thats all bye .

4 comments:

SitiZulaikha :) said...

Ika dah check penyertaan Apit. Thanks for joining eh. Goodluck xD

by Zent said...

Salam dari shah. Tujuan shah singgah sini sebab nak ajak korang semua join FOLLOWER GIVEAWAY shah yang baru sahaja dilancarkan :)
kalau berminat boleh join di sini ye: http://shah-cyber.blogspot.com/2011/10/giveaway-pertama-sc-di-blog-baru-ni.html



Entri Terbaru: Tutorial dapatkan earning churp-churp dan says.my yang banyak dengan hanya menggunakan kod HTML.



Join [SC] Blogger komuniti: https://www.facebook.com/shahcybercom

by Zent said...

Salam dari shah. Tujuan shah singgah sini sebab nak ajak korang semua join FOLLOWER GIVEAWAY shah yang baru sahaja dilancarkan :)
kalau berminat boleh join di sini ye: http://shah-cyber.blogspot.com/2011/10/giveaway-pertama-sc-di-blog-baru-ni.html



Entri Terbaru: Tutorial dapatkan earning churp-churp dan says.my yang banyak dengan hanya menggunakan kod HTML.



Join [SC] Blogger komuniti: https://www.facebook.com/shahcybercom

by Zent said...

Salam dari shah. Tujuan shah singgah sini sebab nak ajak korang semua join FOLLOWER GIVEAWAY shah yang baru sahaja dilancarkan :)
kalau berminat boleh join di sini ye: http://shah-cyber.blogspot.com/2011/10/giveaway-pertama-sc-di-blog-baru-ni.html



Entri Terbaru: Tutorial dapatkan earning churp-churp dan says.my yang banyak dengan hanya menggunakan kod HTML.



Join [SC] Blogger komuniti: https://www.facebook.com/shahcybercom

Subscribe