Perlu ke dengki ?

Assalamualaikum dan hye ;) Nak hapdate ni . Ececeh . Okay tahu ke anon tu apa ? Atau lebih dikenali anonymous . Haha betul ke aku eja ni ? Ah lantak . Janji maksud nya sama . Okay anon ada dua jenis atau lebih

Anon yang pertama yelah anon yang suka blog kita . Selalu stalk blog kita . Anon jenis ni kalau comment entry dia tak tunjuk diri dia . Maybe dia malu >.< Ataupun malas nak sign in blogger dulu before comment --' Haha .
Anon jenis ni jenis baik . Eh ada ke jenis baik jahat ni ?

Anon kedua jenis yang dengki . Dia jealous dengan blog kita , maybe lah kan ., Anon jenis ini juga selalu tinggal kan ayat yang agak kasar atau kurang ajar di shoutbox . Okay seriously aku mmang benci anon jenis ni >.<
Lagi satu anon yang jenis macam ni maybe dia mmang dari dulu dah dengki dari kita atau dari facebook . Aku pernah jumpa blog yang kena maki dengan anon kawkaw punya -,- Okay kesian dia .

Aku baru ada tiga or empat anon kot yang takpuas hati . Dulu je . Sekarang ni takda dah :D .. Maybe anon aku tu bercuti kot . --' Or dia dah dapat balasan dia . Ahayahaw ;D . Yeah jenis aku , aku mmang tak layan .
Lantak p la nak tulis apa kat shoutbox aku . Kisah ? Muehehehe ;p

Okay tadi check shoutbox jap . Ternampak seseorang bernama Luna tinggal kan pesanan yang agak lucah .
Aku memang dah agak yang itu bukan dia . Aku kadang2 pergi gak blog Luna ni . Tapi jenis dia , dia tak reply kot dekat blog someone bila seseorang tu tinggal kan jejak*err takpaham kan ? Dia jenis reply dekat shoutbox . So aku rasa lah ni memang kerja orang tak bertanggungjawab yang dengki dengan Luna .


My shoutbox



Her shoutbox

Rasa-rasa korang boleh paham tak apa yang tak kena kat situ . Yeah anon nih cuba buat fitnah >,< Thats all . Sorry Luna . I mentioned nama you . Watpeace(Y) , Okay bye



3 comments:

Ienaz Alia . said...

kurang ajar betul ,

Vie Zara said...

pantat? eww T_T

Nunun Ainn said...

Kdg2 ksian jgak tgk anon jahat neh . Dh laa tk dpt or tk reti nk buat blog lawa2 comel2 , jealous dgn org punya pulak tuh . pastu sesuki hati nk maki2 dkt shoutbox org . tk fiker pun perasaan owner blog tuh . rasenye la kan , diorg ni mls nk edit blog sendiri . sombong . tuto punye laa bnyk tapi tk nk gune ==' Eheh , suka hati jeh kutok org . Tapi Ain tk penah lagi kene . Blog Ain bkan lawa sgt pun . Famous pun tk . Slalu yg ade org jealous ni yg famous2

Subscribe