Free download Adobe Photoshop CS5 Portable


Assalamualaikum uolss . Haha , Harini aku nak bagi link untuk buat header blog . Edit gambar atau apa-apa yang berkaitan dengan editing , Software ni agak popular .And yang aku nak kasi korang ni jenis portable .Tahu apa itu portable ? Portable bermaksud software yang berjalan tanpa menggunakan sistem operasi . Huhu aku google je , muehehe 

Aku download Adobe Photoshop ni dari Nabiyha tapi tadi aku periksa . Link untuk file tu dah kena remove =,= Atotot sian korang .Takdapat ler nak download . Kahkah ! Padan dengan muka tu :P Hehe . Eh dah nanges dah ? Leklu . Lupa nk cakap tadi aku ada create account dekat mediafire . And upload file photoshop yang sama 'kot' . Huhu nasib baik la korang .Okay jom download

Dah ? Okay bagus . Eh link salah ? Hehe sorry .Itu link hearbeat aku . Aloo click sekali je pun . ;P
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Okay yang ni sebenar punya , Click logo kt bawah untuk mendowload ye . Mediafire tau .Korang tahu kan cara nak download guna mediafire ? Taktahu google je ;p
Okay tu je .Enjoy ! ;) Bye






 Bye !

6 comments:

✖ babynorr ✖ said...

pehal i download , and nak run tak boleh lah seyh , err , pressure gila boleh tak

SaySay said...

apa beza dia dr cs3?

Akeyla Frr . said...

Hihihi , buat lah tutooo photoshop Apittt :D

Apit said...

@SaySayyg cs5 lbh advnce dr cs5. eg: 3d creator...dye leh wat 3D, x kra lah tulisn ke atau pic n other...stu lgi cs5 de cntnt aware n refine edge...klu gna losso tool or mgic tool, x pyh rsau klu edge dye out...kte leh control gne refine edge...n byk lgi...leh control HDR> #copypaste dari fb . and feature dia best >.<

cik mumu :) said...

lps dah download , pastu nak buad ape eak ? hehe

sHuK said...

@Apit

hebat mun.. lol

Subscribe