Contest Doodle N & C

Assalamualaikum dah salam sejahtera kepada yang bukan Islam .Menulisnya saya di post ini selaku owner blog ini adalah kerana saya ingin menyertai sebuah pertandingan conteng-conteng*doodle yang telah dianjurkan oleh  Ainil dan Saidatul . Saya amat berminat dengan post mereka kerana saya rasa saya ingin tunjuk kan bakat menconteng saya yang tak hebat . Ye saya mengaku selalu conteng tandas sekolah . Itu dikategorikan sebagai doodle juga kan ? Okay stop buat penulisan . Haha berlatih je . PMR kan nak dekat ;)

Okay ini syarat-syarat contest berikut dan hadiahnye
* terbuka kepada sesiapa
* wajib follow blog saidatul & ainil !
* buat post, letak banner, doodle korg. then klikpublish
* boleh buat doodle sebanyak mana yang boleh
* hantar link entry pada comment post blog ainil
* dibuka dari 3 september sehingga 10 november 

dan hadiahnye ; okay ini
RM50.00

Okay ini doodle yang ingin dipertaruhkan








Okay semua ni doodle hakmilik Apit okay . Harap menang ;D Nak pakai duit . Muahaha kbai

15 comments:

sabella mohamad said...

pehh gud luck apit ! comel doodle dia . akak tangan kayu , tak reti mendoodle . hihiii

Akeyla Frr . said...

GOODLUCK APIT <3

miszfazierra said...

comel lah dudel apit . boleh menang nih . gud luck kay !

DoodleLicious said...

hihi..menarikkk

nak join nak join nak join

Akmal Khalidah said...

comel doodles tuh :'>

faraezaty said...

gud luck . doodle apit sume nye cute :)

faraezaty said...

gud luck . doodle apit sume come :)

Afriana Simpsonizer' said...

doodle comel :D guna tablet eh

Apit said...

@sabella mohamadhaha join le . mesti awk menang :)

Apit said...

@Akeyla Frr .thanks akeyla :)

Apit said...

@miszfazierrahaha insyaAllah :)

Apit said...

@sabella mohamadhaha guna mouse , pakai line je pun :)

Apit said...

@Akmal Khalidahtq :)

Apit said...

@faraezatyhihi thanks <3

Apit said...

@Afriana Simpsonizer'thanks . tak . mouse je :)

Subscribe