welcome back sekolah

Hi sekolah , setelah seminggu engkau pergi bercuti dekat paris tanpa membawa aku bersama the balik2 ja kau terus x g tahu , bikin aku panas la kau nie :3: .Boleh bg aku sekali dentum ? Tak puas hati betul :face73: .Esok da start sekolah . Kerja Kh aku x touch up lg , *grr , da la buku text aku hilang , semua bende aku da mark then boleh plak hilang . batak sngat ke kau smpai x de buku nk amik ? Buku aku jadi mangse , da laa setiap hari isnin mesti ade excuse aku tak dtang , cikgu pun da berbulu:face49: Terus bg first warning . " kau tak datg kau punya problem , kerja tetap kerja " :face56: Sejak bila ? Sejak bila cikgu pakai ayat nehh cikguu ? da laa dye cam muka sapa yg x dtng waktu dia .:face50: .Kihkih , Muka aku termasuk sekali okay ,malam ni nk tido awal , lepas blogwalking 10-30 blog tido la , Esok balik sekola baru bukak . Hee . weyh , jgan x tahu aku da wat doodle sendiri auu , pakai paint NET ,ms paint ,pixlr and SAI , cunn bhai brush dye , Okay tngok hasil kerja aku ,

which one cute ? korang tengok and comment laa ea ? assalamualaikum :)

1 comment:

Aleeya Kayzèr said...

Yang atas skaley tu paling comeyy la Apit, ehehee :D

Subscribe