Thank you adib :)

Hi and assalamualaikum kepada korang yg dekat depan laptop tuh . Jgan ingat apit tak tahu korang tngah korek idong ea ? Haha , gurau jaa doe , takmau touching2 , kihkih *selalu gelak mcam neh ,

Hee , thank you adieyb , blog adieyb nehh boleh tahan tau .comel jaa , apit jelous nehh , hee
Comel kan ? hee . Maseh taktau na kasi ape kat adieyb nehh xD . Cursor ? Header ? dye punya lagi pro , ape bende eyk ?
Okay .ini antara printscreen blog beliau , tngok laa header tuh , jeles aku , *sekjap aku sekjap apit , HAHA . tngok wishlist dye tuh . smuanye hebat2 , ,jgan tak tau okay , berbanding dengan wishlist aku , semua nye low jaa , salute betul apit dengan si adib neh xD . hee . :face50: . By the way , thanks kepada orang yg wish for my birthday okay

Zuai made it special for me , hee ,korang jgan jeles okay , em .baikla ,korang boleh jeles ,:face54:
Haha .assalamualaikum:face69:
:face11:

4 comments:

adieyb said...

thanks ya ! blog aku tak seberape pun .kau punye lagi bestt .aku biase2 je .pape pun , terima kasih yaww :)

apitrawrr said...

@adieybHAHA .sure thing .sorry aa takde hadiah ,aku x reti buat .

adieyb said...

haha .takpe :)

Akmal Khalidah said...

happy belated :)

Subscribe