Contest Blog Simple Tapi Kemas

Aku bosan , aku nak masuk contest ni walaupun blog aku burok and tak kemas . tapi ape salah nye mencuba kan ? And btw ain yg tag aku . Thanks ea ain tag apit ? Hehe .okay . *stop merapu ,
contest ni izyan and meera yg bikin ,



SYARAT
  • mesti follow blog meera dengan izyan * kalau kami check takda nama korg automatik out. bukan apa senang bagi korang kalau kalau ada pegumuman .
  • buat entry pasal contest nie. JANGAN lupa letak banner dn link kn terus ke blog meera
  • memandangkan ini contest prtama kami, penyertaan ini terhad untuk 100 org sahaja . [50 meera 50 izyan . jadi kalau meera punya dh penuh korang boleh tengok dekat blog izyan kayh?
  • contest ini akn terbatal serta merta jika kurang daripada 20orang
  • .letak banner contest nie dekat sidebar korang.
  • *JANGAN bagi dekat shoutbox.
  • tag 3 orang dan pastikan mereka tahu .
  • contest ini berlangsung dari 9-19 mac 2011

haha . copypaste dari blog meera . hee . alah . contest ni tamat mase birthday aku lak tu ! *grr

Taggie
Okay ? baibai

2 comments:

nabilameera said...

thanks sbb join :)
good luck kayh <3

apitrawrr said...

@nabilameerawelcome . haha .insyaallah :)

Subscribe