tak boleh bukak blog laaa !

see kawan ? saye tak boleh bukak blog saye ? pakai laptop ni takleh .laptop agi satu uwn takleh . knape yup ? susah laa nk blogwaking .kalau yg url trus mcam http://urlblog.blogspot.com mmang akn tros jadi mcam ni . FRUST la ! uwaa ! korang punya ok jea kan ? sedih laa woo . mozilla taleh .google chrome punn tak boleh . korang ade penyelesaian tok masalah aku ni tak ?kalau tahu please laa tolong gthu yea ! please please please ! IM BEGGING YOU !!!!!!

4 comments:

Moy Sam's said...

Haiiiiiiiiiiiii , eh eh kita punya theme GC samalah KEH KEH KEH . Btw pasal your probs tu try click kat toolbar yng bentuk spanar tu then click kat history then edit item then clear all browsing data . Tapi kalo click tu semua hilang lah kena retype balik hoho . Moy pun selalu kena mcm tu :P

apitrawrr said...

@Moy Sam'shuhu .yeke ? hihihi .oh .mcam tuh .ok .i toraiiy k . kalau mozilla mcam mne plak ?

wiwyd said...

sama ooe penat doe :)

apitrawrr said...

HUHU .ape yg penad nye wiwyd ? :P

Subscribe