beratnye blog aku !

oh tidak:x:tadi jalan2 kat blog bluewriting . then jumpa tuto timbang blog . ramai blog ad update tuto psal timbang blog , tp aku tak dapat2 nk check berat blog aku :face76: . kesian kan ?kan :face41: . huhu .sekarang time nye aku nak cube , :face50: .then ,aku masuk la kan domaine aku , then ttibe kluar satu box tau:x::x:jeng jeng jeng ! HUHU .pastu klua laa box cm pix tuh . erk . i mean box tuh pic tuh laa . tak pham ke ? abaikan . x masuk PMR punbuekk .berat gile wei blog aku , iya loading 1MINUTE 8SEC tau !jgan men2 . lama weih. gosh . aku bukang nye pakai widget bnyak sngat punn:120: oh maybe code html javascript aku bnyak copypaste :120:maybe laa kan .btw lantak laa .1 minute lame sngat ke ? lekluu der , jgan laa closed blog aku kalau lembab . tunggu je satu minute ok .:face69: .HAA !mcam tuh laa .baek tol korang ni . k laa . salam

xoxo :47:

2 comments:

miss minn said...

ke-follow-an kamu sudaa...meh follow kiter balik eh comey... :D

♥Miss Farah♥ said...

dah ringan lah tu..kalau lbh 100kb berat cikit..
thank follow dan ada award utk awak

http://bicarafarah.blogspot.com/2011/01/award-follower-ke-400.html

Subscribe